End-Point Verilere Yönelik Tehditler Büyüyor

 

IT yöneticileri, çalışanları bilgisayarlarında önemli veri bulundurmamaları konusunda uyarmaya devam ediyor ancak çalışanlar, yoğun çalışma temposu içinde bu uyarıyı dikkate almıyorlar.

 

Organizasyonunuzun son kullanıcı bilgisayarlarında, tablet ya da telefonlarındaki verinin çeşitli sebeplerle (kayıp, silinme, çalınma veya fidye) kaybolmasının engellenmesi, özellikle geniş saha ekipleri ile çalışıyorsanız, azımsanamayacak bir IT eforu gerektirir. Genellikle, son kullanıcının yönetimine bırakılan çözümlerde, elde varolan teknolojik imkanlara rağmen istenen sonucun elde edilmesi zordur.

Clonera"nın yerleşik tekilleştirme içeren dosya seviyesinde yedekleme hizmeti sayesinde bant genişliği daha etkin kullanılır ve dağıtık networklerde veri kurtarma/geri yükleme performansı artar.

Son kullanıcı veri yedeklemeleri konusunda sunulan tüm çözümlerin eşit koruma sağlamadığı biliniyor. Kurumlar, lokasyon olarak farklı bölgelerde bulunan organizasyonların son kullanıcılarının da korunması için, tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek bir çözüm talep ediyorlar.

Bilgisayarınız çalınabilir ya da kaybolabilir, laptopunuzun üzerine kahve dökülebilir, bilgisayarınıza cryptolocker bulaşabilir, hard diskiniz yanabilir. Clonera sayesinde verileriniz anlık olarak klonlanır ve verilerinize uzaktan erişim imkânı sağlanır.

Clonera End Point Backup ile, tek lisansla 3 cihazınızı yedekleyebilirsiniz. (Telefon, Tablet, PC)